dilluns, 11 de maig del 2015

Codi QR


Els codis QR són un sistema per emmagatzemar informació i oferir-la amb una resposta immediata, de forma ràpida a les persones que ho visualitzen (tenen molta capacitat de dades). Són una evolució dels codis de barres tradicionals.

La informació que contenen es pot traduir en presentar un text, enviar un SMS, enviar un e-mail, enllaçar amb perfils de xarxes socials, etc.

Podem pensar en activitats en les que siguin els docents els que generin els codis perquè els seus alumnes desxifren i obtinguin la informació desitjada, però també podem pensar en activitats on siguin els propis alumnes els que generin els codis perquè siguin utilitzats per la resta de la classe.


Les App dels codis QR en l'àmbit educatiu es centren en integrar elements multimèdia en les activitats docents, incrementar la motivació de l'alumnat , facilitar l'accés a la informació, crear activitats per a nens i nenes amb dificultats de lectura i escriptura, etc.




Una de les moltes App interessants que us permet treballar amb els Codis QR és QR Code Reader. Aquí us deixo l’enllaç de l’App i un tutorial que us ajudi en cas de cap dubte!




Espero que us agradi!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada